Sunday, October 21, 2007

Boscross 2007






Vandaag de Boscross nieuwe stijl. De boscross van de NSL is een onderdeel van de clubkampioenschappen en gold altijd als zwaarste onderdeel. Dit jaar is voor een andere route gekozen. Daarnaast is het een open wedstrijd geworden d.w.z ook niet NSL'ers zijn van harte welkom. Wel zo gezellig. Wat mij persoonlijk veel plezier deed is het feit dat voor het eerst iedereen zijn eigen afstand mag kiezen. Voorheen liepen de vrouwen de korte afstand en de mannen de lange. Trainen doen we samen en altijd net zo lang en net zo zwaar, om dan bij de clubkampioenschappen onderscheid te maken. ERG onrechtvaardig. Zo zijn er ook oudere mannen die liever wat korter lopen en ook de hele jongen honden lopen liever kort (maar wel onwijs hard!!)



Het weer deed gisteren ook enthousiast mee al leek het eerst wel fris te zijn, de zon deed wel erg zijn best om de temperatuur snel omhoog te krikken.



De sfeer was optimaal, de animo groot dus kon een positief resultaat niet uitblijven. Kees had weer een prognose wedstrijd ingevoerd en daar ben ik dus nu al flink de mist ingegaan. Ik voorspelde voor mijzelf een tijd van 54.20 maar het werd uiteindelijk 3 minuten sneller!



No comments: